avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere auto de la financiar si RAR
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere auto de la financiar si RAR

buna ziua , doresc sa-mi spuneti daca pot radia masina de la financiar si rar , dar in acelasi timp s-o pastrez in curte pt ca daca o duc la dezmembrari primesc mai nimic pe ea ? multumesc.

[Mesaj editat – Vă rog să nu mai scrieți exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar.]
Ultima modificare: Luni, 1 Iunie 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:36, 1 Iunie 2015
Puteti solicita radierea pe proprie raspundere ,depunand document din care sa rezulte ca bunul mobil este depozitat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutii radiere Ionut_Gabriel Ionut_Gabriel Buna seara,care ar fi solutia optima pentru radierea unui auto care nu mai exista>? Masina a fost dezmembrata acum ~5 ani ( dar nu am cerut dovada de la ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza cu o masina vanduta din mana in mana BURAGA BURAGA buna ziua as dori si eu sa stiu cum sa procedez in cazul de fata am cumparat un autoturism fiul meu el a vanduto cu act de mana doar eu fiind plecata din tara ... (vezi toată discuția)
Radiere masina fara certificat de dezmembrare theogrigore theogrigore Va prezint situatia foarte pe scurt. Tatal meu (decedat in noiembrie 2018) avea un autorism vechi care statea in curtea casei. Acum 3 luni, mama mea a dat ... (vezi toată discuția)