avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Solutii radiere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Solutii radiere

Buna seara,care ar fi solutia optima pentru radierea unui auto care nu mai exista>? Masina a fost dezmembrata acum ~5 ani ( dar nu am cerut dovada de la centru) In schimb detin cartea si placutele de inmatriculare! Impozitul este platit la zi dar este o plata inutila. Cum se procedeaza in acest caz?
M-am gandit la "depozitarea" ei intr-o curte dar nu cunosc procedurile
O pot radia pur si simplu si sa predau actele/placute? sau trebuie o dovada a dezmembrarii/depozitarii?
Ma intereseaza sa o scot de la impozit
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 14 Ianuarie 2016
Ionut_Gabriel, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:46, 14 Ianuarie 2016
Desfasurati demersuri pentru radiere la cerere
Incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai detineti in fapt si in drept bunul mobil ca urmare a predarii la centru specializat,urmand ca documentul notarial sa il anexati la cererea de radiere fiscala bun mobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina fara certificat de dezmembrare theogrigore theogrigore Va prezint situatia foarte pe scurt. Tatal meu (decedat in noiembrie 2018) avea un autorism vechi care statea in curtea casei. Acum 3 luni, mama mea a dat ... (vezi toată discuția)
Radiere auto Ionut_Gabriel Ionut_Gabriel Buna ziua. In urma cu 4 ani,am primiti in custodie o masina de la matusa mea.La aproximativ 6 luni,am cazut de comun acord ca eu sa o dezmembrez ( era un ... (vezi toată discuția)
Radiere auto cris1957 cris1957 Buna ziua Doresc sa radiez autoturismul Dacia - fabricatie 1995, pe care l-am predat la un centru de colectare fier vechi. Din pacate am pierdut acea dovada , ... (vezi toată discuția)