avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amanare succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amanare succesiune

Buna seara,

Cum as putea amana dezbaterea procedurii succesorale, mentionez faptul ca nu am fost citat oficial, la fel ca si fratele meu. Fratele meu a fost citat printr-o scrisoare simpla fara recomandare de primire. tin sa mentionez eu nu locuiesc in localitatea in care se dezbate succesiunea. Daca trimit prin posta cu confirmare de primire o declaratie notariala de acceptare a mostenirii nu a succesiunii mai pot fi prezumat renuntator la mostenire? in acest caz se amana dezbaterea procedurii succesorale.

Va multumesc.
Cu stima
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:57, 2 Iunie 2015
Aveti declaratia notariala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie acceptare succesiune vs dezbatere succesorala astanesc astanesc Buna ziua, Am nevoie de un sfat de specialitate in urmatoarea situatie. Tatal meu a murit la sfarsitul anului trecut si la inceputul anului am deschis ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea procedurii succesorale - "elasticitatea" termenului citatiei biroului notarial SuziLiu SuziLiu Rog un pic de informatie legat de urmatoarea chestiune: - biroul notarial care se ocupa de problema succesiunii defunctei X (unde X este ruda iar eu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ce se intampla daca mama mea nu se prezinta la notar ... Daniela2275 Daniela2275 Buna ziua! Ce se intampla daca mama mea nu se prezinta la notar in cazul dezbaterii mostenirii unei surori decedate recent?Isi pierde calitatea de ... (vezi toată discuția)