avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TRANSCRIERE APARTAMENT CU IPOTECA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TRANSCRIERE APARTAMENT CU IPOTECA

Buna ziua.

Eu si sotul meu, locuim intr-un apartament care este pe numele mamei. Avem si un credit care are drept ipoteca acest apartament. Dorim sa transcriem apartamentul pe numele nostru si vrem sa stim care este cea mai ieftina metoda.

Va multumim.
Cel mai recent răspuns: pintea_adela , utilizator 12:13, 2 Iunie 2015
In primul rand va trebuie acordul bancii pentru a schimba proprietarul.
In al doilea rand, se poate prin donatie sau vanzare. Diferentele de pret nu sunt mari, donatia fiind mai ieftina.
Actul de donatie se poate ataca ? Nu avem o relatie buna cu sora, si mai ales cu cumnatul. Noi am platit toate ratele si nu vrem sa avem probleme. Aproximativ care ar fi diferenta de pret. BAnca ne cere o suma enorma sa faca schimbarile in acte. Daca am achita tot creditul, ulterior care ar fi cea mai ieftina modalitate ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am și eu o întrebare. sora tatălui meu la despăgubit ... Zaraa11 Zaraa11 Buna ziua, Am și eu o întrebare. Sora tatălui meu la despăgubit pe acesta la moartea mamei lor cu un apartament luat prin Prima Casa, in sensul ca a ... (vezi toată discuția)
Executare silita- se poate ataca act donatie? ella2012 ella2012 buna, Am un credit bancar garantat cu ipoteca pe un apartament. In cazul in care banca imi va declara creditul scadent si va incepe procedura de executare ... (vezi toată discuția)
Vanzare sau donatie apartament ? wvf wvf Sora mamei mele impreuna cu sotul ei sunt de acord sa imi cedeze apartamentul lor(un apartament de 4 camere in Bucuresti Sector 6). Care este varianta cea mai ... (vezi toată discuția)