avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cerere de vizitare minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cerere de vizitare minori

Buna ziua!!!Sunt mama in divort.Am un copil de 3 ani!As vrea sa stabilesc un program de vizitare prin care s-a dat dreptul tatălui să aibă legături personale cu minorul trei zile pe saptamina!Va rog sa ma ajutati in sa redactez o cerere de vizitare minori in decursul acestei zile!!Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 17:37, 2 Iunie 2015
Trebuie sa o depuna cel interesat, adica tatal. Nu puteti sa o faceti dvs.
Pai pe mine nu ma arnjeaza ca el doreste sa vada copilul doar atunci cind ii convine lui!!!Ma telefoaneaza cu 20 minute inainte si imi zice ca vine sa o viziteze!!!Iar daca o ia cu el in oras o aduce noaptea!!Si as vrea sa slabilesc un program!Dar nustiu cum sa redactez cererea!Va rog sa ma ajutati
Vorbiti cu un avocat si va va indruma in avantajul dvs. Deschideti actiune in instanta si stabiliti concret, cu ore fixe si zile bine stabilite daca altfel nu se poate.
Pai daca sunteti acasa si ia copilul, il informati ca ora de culcare e x si, daca vine tarziu, veti inregistra ora si depuneti actiune.
Totusi, poate e deja cam agresiv, nu stiu, incercati sa negociati un program cu domnul, inainte de actiune, poate nu ajungeti acolo. Notificare, negociere, mediere, oricum ar fi, doar oficial sa fie.
Eu totuşi nu pricep în ce fază vă aflaţi; am înţeles că sunteţi în divorţ, dar scrieţi că s-a dat dreptul tatălui la 3 vizite pe săptămână; dacă hotărârea este deja dată, nu văd cum o puteţi schimba, chiar dacă faceţi apel.În apel, nu se pot face noi cereri faţă de procesul de fond. Când a/aţi cerut divorţul, trebuia să vă precizaţi cererile. Când domnul a cerut programul de vizită, dvs. trebuia să precizaţi ce program este potrivit pentru copilul dvs.
Eventual, puteţi să-l invitaţi la o mediere unde să stabiliţi de comun acord un program convenabil pentru toţi, în limita hotărârii judecătoreşti.

Alte discuții în legătură

Program de vizita gabrielasanvi gabrielasanvi Va relatez urmatoarea situatie: fiica mea, necasatorita, are un copil de 2 ani( pe care il creste cu ajutorul al parintilor ei). Tatal copilului nu a ... (vezi toată discuția)
Ordonanta urgenta pt incredintare copil Gh1 Gh1 Buna ziua, Sunt in divort cu sotul si pana la prima infatisare mai sunt pe putin inca 6 luni. In fiecare zi sotul ma suna si ameninta ca o sa-mi ia copilul ... (vezi toată discuția)
Divort-program de vizita mariuca12 mariuca12 buna ziua in urma divortului s-a emis o hotarare care nu este definitiva, astfel - custodie comuna pt minor (intretinere, educatie, conditii de ... (vezi toată discuția)