avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Art 31.3
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Art 31.3

Daca ultima zi de munca este 02.06.2015 si notificarea i-a fost data azi, cand se poate inchide si in Revisal CIM-ul ? De azi sau maine 03.06 .?

Se inchide prin notificare sau se face decizie de incetare cu 31.3 ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:39, 2 Iunie 2015
In notificare cu ce data este mentionata incetarea c.i.m.?
Notificare este facuta cu data de azi, dar incepand cu data de maine nu mai este salariat al SC....
Practic azi este ultima zi de lucru a lui.
Ultima modificare: Marți, 2 Iunie 2015
laritzu, utilizator
Cred ca nu ati inteles sensul intrebarii mele... altfel spus, in notificare ce data de incetare a c.i.m. ati trecut , intrucat aceasta este data incetarii raportului de munca.

Daca ati trecut 02.06. , atunci astazi se inceteaza c.i.m,.

Daca ati trecut 03.06., atunci maine se inceteaza c.i.m.

Nu exista niciun text de lege care sa preva ceva legat de ultima zi de munca a unui salariat.

Cititi si textul art.2553 C.civ.
Scrie in felul urmator : Va notific incetarea , incepand cu 03.06 potrivit art 31.3 , a CIM-ului.
Deci , de maine devine inactiv .
Intr-adevar, data incetarii c.i.m. = 03.06.2015.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim -pensionare Alis07 Alis07 Buna ziua!Va rog o lamurire in urmatoarea situatie.La data de 15 mai inceteaza CIM de drept-pensionare si se doreste continuarea activitatii cu un alt CIM.As ... (vezi toată discuția)
Cim durată determină AndradaCristu AndradaCristu Bună ziua, Contract de muncă pe perioadă determinată, se prelungește din 02.12.2015 până în 01.12.2018 (36 luni). 1/ dacă ultimul AA de ... (vezi toată discuția)
Contracte de munca androneemil androneemil Daca am un contract pe per.determinata ex. 26.06.2017 - 15.09.2017. La trensmiterea in Revisal data sfarsit 15.09.2017 este aceeasi cu data de ... (vezi toată discuția)