avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Raspuns contestatie !
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Raspuns contestatie !

Buna ziua !

Am primit azi raspunsul la contestatia impotriva solutiei date in petiti. Mi s-a raspuns in felul urmator >


Catre : Domnul ...............

Urmarea plangerii dumneavoastra , inregistrata la Inspectoratul Scolar Judetean .............cu nr. ..........................., va facem cunoscut ca adresa nr. 1....................... are valoare juridica de raspuns la o petitie si nu reprezinta un act administrativ in intelesul reglementat de Legea contenciosului administrativ nr. 554/2004 , cu modificarile si completarile ulterioare prin care sa se fi adus atingerea unui drept sau interes legitim al petitionarului .

Cu stima ,
Inspector scolar general ,
................ .

Nu inteleg nimic sincer sa fiu . Asta ar fi raspuns la o contestatie in care solicitam reintrunirea comisiei de cercetare a prezumatelor abateri disciplinare privind conducerea liceulii si luarea masurilor legale impotriva acestor doamne director ?


Multumesc frumos !
Ultima modificare: Joi, 4 Februarie 2016
Admin, administrator
Ptr.faptele de lovire si amenintare la care va referiti dvs.trebuia sa formulati plangere penala la politie.
Trebuia . bine spus .. Am fost si am vorbit cu Seful Postului de Politie de 5 ori despre aceste loviri , amenintari , santaj , abuz in serviciu si purtare abuziva , dar comisarul a spus ca cel mai bine depun plangere la ISJ si uitati ce isi bat joc de mine cei de la ISJ ...
Ultima modificare: Joi, 4 Februarie 2016
Admin, administrator
Pentru raspunsul primit , trebuia promovata o actiune in contencios administrativ.
In momentul in care am primit raspuns la petitie am sunat la Ministerul Educatiei si mi s-a spus sa depun contestatie impotriva solutiei la ISJ , dupa la Ministerul Educatiei si dupa ma pot adresa si instantelelor de contegios administrativ .

In acest moment eu ce pot sa fac ?
Ultima modificare: Joi, 4 Februarie 2016
Admin, administrator
Depuneti o plangere prealabila la Ministerul Educatiei,in 30de zile de cand ati primit acel raspuns care,nu va raspuns la solicitare.
Formulati o plangere penala si o depuneti cu nr.de inregistrare la politie sau parchet.Plangerea penala o formulati in termen de 3 luni de la data savarsirii faptei.Cel care va lovit este un functionar public?
Potrivit art.6 indice 1 din OUG 27 din 2002 actualizata Petiţiile greşit îndreptate vor fi trimise în termen de 5 zile de la înregistrare de către compartimentul prevăzut la art. 6 alin. (1) autorităţilor sau instituţiilor publice care au ca atribuţii rezolvarea problemelor sesizate, urmând ca petiţionarul să fie înştiinţat despre aceasta.Ar fi trebuit sa efectueze cercetari ,sa se constate ca fapta reprezinta o infractiune si dansii sa comunice o plangere catre oragnele judiciare competente.

Alte discuții în legătură

Contestatie solutie isj olt ! Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Buna ziua ! In urma depunerii unei petitii la Inspectoratul Scolar Judetean Olt , petitie in care sesizam savarsirea unor abateri disciplinare privind ... (vezi toată discuția)
Jigniri ? Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Bua seara ! Am primit azi o adresa din partea liceului precum ca sunt bagat in Comisia de Disciplina a elevilor precum ca am numit pe doamnele directoare : ... (vezi toată discuția)
Libertatea de opinie a elevului si legalitatea scaderii notei la purtare Ramona_ri Ramona_ri Buna seara, am si eu o intrebare....fata mea a postat pe o retea de socializare opinia ei despre organizarea balului bobocilor, opinie negativa, iar diriginta ... (vezi toată discuția)