Am primit azi raspunsul la contestatia impotriva solutiei date in petiti. Mi s-a raspuns in felul urmator >
Catre : Domnul ...............
Urmarea plangerii dumneavoastra , inregistrata la Inspectoratul Scolar Judetean .............cu nr. ..........................., va facem cunoscut ca adresa nr. 1....................... are valoare juridica de raspuns la o petitie si nu reprezinta un act administrativ in intelesul reglementat de Legea contenciosului administrativ nr. 554/2004 , cu modificarile si completarile ulterioare prin care sa se fi adus atingerea unui drept sau interes legitim al petitionarului .
Cu stima ,
Inspector scolar general ,
................ .
Nu inteleg nimic sincer sa fiu . Asta ar fi raspuns la o contestatie in care solicitam reintrunirea comisiei de cercetare a prezumatelor abateri disciplinare privind conducerea liceulii si luarea masurilor legale impotriva acestor doamne director ?
Trebuia . bine spus .. Am fost si am vorbit cu Seful Postului de Politie de 5 ori despre aceste loviri , amenintari , santaj , abuz in serviciu si purtare abuziva , dar comisarul a spus ca cel mai bine depun plangere la ISJ si uitati ce isi bat joc de mine cei de la ISJ ...
In momentul in care am primit raspuns la petitie am sunat la Ministerul Educatiei si mi s-a spus sa depun contestatie impotriva solutiei la ISJ , dupa la Ministerul Educatiei si dupa ma pot adresa si instantelelor de contegios administrativ .
Depuneti o plangere prealabila la Ministerul Educatiei,in 30de zile de cand ati primit acel raspuns care,nu va raspuns la solicitare.
Formulati o plangere penala si o depuneti cu nr.de inregistrare la politie sau parchet.Plangerea penala o formulati in termen de 3 luni de la data savarsirii faptei.Cel care va lovit este un functionar public?
Potrivit art.6 indice 1 din OUG 27 din 2002 actualizata Petiţiile greşit îndreptate vor fi trimise în termen de 5 zile de la înregistrare de către compartimentul prevăzut la art. 6 alin. (1) autorităţilor sau instituţiilor publice care au ca atribuţii rezolvarea problemelor sesizate, urmând ca petiţionarul să fie înştiinţat despre aceasta.Ar fi trebuit sa efectueze cercetari ,sa se constate ca fapta reprezinta o infractiune si dansii sa comunice o plangere catre oragnele judiciare competente.