avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere

Buna ziua
in urma unui accident auto , din vina altei persoane , mi-s-a avariat autoturismul atata de grav incat asiguratorul faptuitorului a incheiat dosarul de dauna cu DAUNA TOTALA si am fost despagubit .Deoarece o persoana din Cluj a fost interesata de autoturismul avariat pentru dezmembrare si eventuala valorificare am vandut acest autoturism
Doresc sa radiez acest autoturism .Care este procedura si ce acte trebuiesc pentru radiere .Intampin oprelisti la Politia Arad
Cel mai recent răspuns: DraghiciIulian , utilizator 09:49, 9 Iunie 2015
Care este forma de instrainare bun mobil incheiata de dvs cu persoana din Cluj?
contract vanzare-cumparare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata daune autoturism avariat Tarana Tarana am dreptate intr-un incident cu un alt autoturism si reparatia depaseste valoarea lui la momentul incidentului.Daca vand autoturismul asa cum e fara sa-l repar ... (vezi toată discuția)
Scoaterea din evidenta a masini de la primarie Candel Candel Am cumparat recent o masina ,am avut accident ,am primit dauna totala la masina si am ramas cu masina acasa ,ca sa pot sa iau bani pe dauna totala ,a trebuit ... (vezi toată discuția)
Cum radiez masina de la politie fara act de vanzare-cumparare raduadrian00 raduadrian00 Buna ziua.Am vandut un autoturism in martie 2011 am radiato fiscal de la taxe si impozite dar nu am radiato de la politie.Acum dupa 4 ani risc sa fiu executat ... (vezi toată discuția)