avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Folosirea antetului politiei de catre o persoana fizica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Folosirea antetului politiei de catre o persoana fizica

Buna seara,
As dori sa stiu ce lege incalca si cum se pedepseste folosirea antentului politiei romane de catre o persoana fizica intr-o problema persoanala, doar cu semnatura proprie, fara semnatura politiei. Persoana in cauza spune ca a folosit din greseala antentul politiei, dar documentul a fost folosit pentru a se lua o masura juridica in baza lui. Daca a folosit acel antet din greseala acum se poate presupune ca l-a mai folosit si alta data? Si daca da, cum se poate dovedi? Dar cel mai important este sa imi spuneti ce legi incalca si cum se pedepseste aceasta fapta. Stiu ca este de natura penala, dar nu stiu unde se regaseste. Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 2 Iunie 2015
xnici, utilizator
abuz în serviciu
Poate detaliați.
În funcție de modul de desfășurare al faptei și dacă persoana fizică în cauză a pretins și că are calitatea de lucrător în poliție, ar putea fi vorba despre Art. 256 NCP - Uzurparea de calitati oficiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosire fara drept a calitatii de avocat dd3 dd3 buna ziua.am un priten care cunoaste bine dreptul penal,fiind student la drept. intr- seara,am ajus la politie pentru furt,l-am sunat si el ma ajutat sa invar ... (vezi toată discuția)
Problema nume domeniu "sait" Johnny_r0 Johnny_r0 Buna seara. Am un nume de domeniu CUMPARAT pe numele meu(persoana fizica), acesta in denumire are un cuvant fiind numele unei firme mari. Fiind in colaborare ... (vezi toată discuția)
Uzurparea de calitati oficiale ContSters224866 ContSters224866 Buna seara. Daca un autor scrie intr-o carte (cuprinzand mentiuni documentare ale unei localitati) despre o persoana ca este director adjunct al scolii, fara ... (vezi toată discuția)