avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nota de constatare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nota de constatare

Buna seara am primit azi in mun Cluj napoca,intr-un loc de parcare cu abonament o nota de constatare.Am parcat masina in parcare pentru ca trebuia sa ma duc pana la garsoniera din motive de sanatate( ma rog m-am simtit rau si locul unde parchez a fost ocupata de o alta masina).eu mi-am lasat masina la 5jumate in parcare,dar am scris pe o foaie a4 numarul meu de telefon ,daca vine proprietarul sa ma poate anunta.La 7jum m-am dus la masina si uite a aparut biletelul,si la 8si 4 minute am primit un mesaj de la proprietara ca sa duc masina de acolo,dar ma rog masina deja era parcata la loc.Am sunat la dansa si mi-a zis a gramada de minciuni,ca ea de la 12 nu a putut parca,m-a sunat dar i so dat ocupat,etc,maine trebe sa ma duc la sectie,oare as putea sa scap doar cu un avertisment daca ii spun si la politist care mio lasat biletul ,sau e amenda clara?

Alte discuții în legătură

Parcare neregulamentara steriancucale steriancucale Buna ziua, In luna iulie anul curent am parcat in parcarea supraetajata din municipiul Cluj Napoca pe unul din cele 3 locuri de parcare situat intre doi ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare propriu lotus25 lotus25 Buna ziua, as vrea sa ma ajutati cu urmatoarea problema, poveste mai lunga: Am cumparat un ap intr-un bloc acum 13 luni, bloc care imparte o curte cu inca un ... (vezi toată discuția)
Probleme cu politia? M9M M9M Salutare, Am fost sunat de un agent al politiei, s-a prezentat si mi-a adus la cunostinta ca un anume domn a facut o reclamatie cum ca i-as fi facut ceva la ... (vezi toată discuția)