avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare departament
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare departament

In cazul in care un angajat trece de la un departament la altul cu aceeasi functie,locul de munca ramanand la acelasi sediu, se face act aditional la ITM sau o decizie interna, sau cum se face?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Edbah , utilizator 12:46, 2 Iulie 2009
Intre angajator si salariat se semneaza un act aditional, avand ca obiect schimbarea locului de munca.
Nu este nevoie de comunicarea catre ITM.
Ulterior, se poate emite si o decizie interna, de utilitate manageriala.
Ultima modificare: Joi, 2 Iulie 2009
Edbah, utilizator
As merge pe o decizie interna...nu isi are rostul un Act aditional din moment ce functia , salariul , durata muncii sau orice element cuprins in contractul de munca nu s-a modificat.
Mult succes ,
Se modifica totusi compartimentul in care este incadrat salariatul.
Chiar daca nu se modifica CIM-ul propriu-zis se modifica o anexa a acestuia, unde trebuie prevazut compartimentul unde activeaza salariatul. Aceasta anexa se numeste fisa de post.

Pentru o legalitate completa, as recomanda un act aditional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea felului muncii suciu_diana suciu_diana Buna ziua, in cadrul aceluiasi angajator se adauga atributii noi unui angajat, astfel ca el ajunge sa faca parte din 2 departamente complet diferite. ... (vezi toată discuția)
Reorganizare societate krisonuta krisonuta Buna ziua, In caz de reorganizare societate, implicit modificarea tuturor fiselor de post, trebuie emise decizii de numire pentru toti angajatii, sau e ... (vezi toată discuția)
Schimbare sau delegare de atributii ? angajatlastat angajatlastat Nu sunt de acord cu mutarea mea in alt compartiment si i-am anuntat de acest lucru. Angajatorul imi modifica continutul muncii pe șest, dandu-mi ocazional ... (vezi toată discuția)