avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reorganizare societate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reorganizare societate

Buna ziua,
In caz de reorganizare societate, implicit modificarea tuturor fiselor de post, trebuie emise decizii de numire pentru toti angajatii, sau e indeajuns sa fac decizii de numire in functie pentru sefii de departamente?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 11:34, 4 Martie 2009
In cazul reorganizarii administrative banuiesc ca ati reorganizat compartimentele, prin urmare numai fisele de post ale conducatorilor de departamente trebuiesc schimbate, ceilalti angajati au in continuare aceleasi atributii.
De fapt, s-au modificat aproape toate posturile, in urma reorganizarii, motiv pentru care s-au modificat si fisele de post aferente. Ramane intrebarea mea daca am nevoie sa emit decizii de numire in functii pt toti angajatii...

Multumesc din nou.
Sa inteleg ca toti salariatii detin in prezent alte functii decat la angajare sau doar fisa postului s-a modificat?
Nu ati precizat daca este o societate privata sau este vorba de functionari publici.
Daca reorganizarea a dus la noi functii, diferite de cele din CIM initial, atunci trebuie intocmite acte aditionale la CIM si, bineinteles, alta fise ale postului.
Suntem firma privata. Nu cred ca e nevoie de acte aditionale, functiile de pe cartea de munca sunt "generale", daca pot sa le zic asa, specificul postului fiind dat de fisa de post. Eu intrebasem totusi de decizii, daca stie cineva sa ma sfatuiasca.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Modificarea felului muncii suciu_diana suciu_diana Buna ziua, in cadrul aceluiasi angajator se adauga atributii noi unui angajat, astfel ca el ajunge sa faca parte din 2 departamente complet diferite. ... (vezi toată discuția)
Functia de sef birou respectiv sef serviciu/departament este ... RamonaTache RamonaTache Functia de sef birou respectiv sef serviciu/departament este considerata functie de conducere sau de executie? Care este termenul de preaviz in caz de demisie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, din cate stiu si am mai citit, fisa de post a unui ... nicoleta.florescu nicoleta.florescu Buna ziua, Din cate stiu si am mai citit, fisa de post a unui salariat poate fi modificata prin incheierea unui act aditional. 1. Dar am o nelamurire: daca ... (vezi toată discuția)