Am fost sfatuit de politie sami retrag plangerea ptr ca daca eu fac acest lucru atunci si cealalta parte va face la fel insa dupa acest lucru cealalta parte nu sia retras plangerea insa sia angajat avocat. Mai pot sa formulez o alta plangere si sa o contest pe cealalta care in marea ei parte mia fost dictata de politist?
Politistul nu este mediator , intra sub incidenta a mai multor articole penale cum ar fi : Abuz in serviciu ... trebuia chemata cealalta parte si amandoi fata in fata sa dati declaratii ca va retrageti plangerile impotriva celuilalt .... .
O noua plangere la parchet in care specificati ca ati fost " inselat " sa retrageti plangerea in cauza si o expediati cum a specificat mai sus domnul avocat ... politistul are atributiunea sa dea un sfat in ambele cazuri fata in fata ( ca sa nu se mai ajunga la proces ) ... hotarirea va apartine ...
Purtare abuziva
danbcdro74
Buna seara. Acum 7luni m/am ales cu un dosar penal pentru purtare abuziva in urma unei interventii la un bar unde ca agent interventie am intervenit sa scot ... (vezi toată discuția)