avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sfatuit sa retrag plangerea - depunerea unei noi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sfatuit sa retrag plangerea - depunerea unei noi plangeri

Am fost sfatuit de politie sami retrag plangerea ptr ca daca eu fac acest lucru atunci si cealalta parte va face la fel insa dupa acest lucru cealalta parte nu sia retras plangerea insa sia angajat avocat. Mai pot sa formulez o alta plangere si sa o contest pe cealalta care in marea ei parte mia fost dictata de politist?
Cel mai recent răspuns: ContSters331166 , utilizator 23:42, 4 Iunie 2015
Buna ziua!

Puteti face o noua plangere. Va sfatuiesc sa o scrieti acasa si sa o depuneti la Parchet.

Cu stima.
~ Conținut șters la cerere ~
Politistul nu este mediator , intra sub incidenta a mai multor articole penale cum ar fi : Abuz in serviciu ... trebuia chemata cealalta parte si amandoi fata in fata sa dati declaratii ca va retrageti plangerile impotriva celuilalt .... .

O noua plangere la parchet in care specificati ca ati fost " inselat " sa retrageti plangerea in cauza si o expediati cum a specificat mai sus domnul avocat ... politistul are atributiunea sa dea un sfat in ambele cazuri fata in fata ( ca sa nu se mai ajunga la proces ) ... hotarirea va apartine ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Purtare abuziva danbcdro74 danbcdro74 Buna seara. Acum 7luni m/am ales cu un dosar penal pentru purtare abuziva in urma unei interventii la un bar unde ca agent interventie am intervenit sa scot ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere si inselaciune sabinut sabinut am inchieiat un contract de locatie pt o masina la taxi [masina fiind nou]am platit printrun virament bancar o suma importanta bani cagh in mana cu martori ... (vezi toată discuția)
Fapta de ditrugere - proces penal dcc86 dcc86 In urma cu un an, deoarece aveam de recuperat niste de bani de la o persoana apropiata mie si aceasta nu mi i-a returnat i-am zgariat masina. Inainte de ... (vezi toată discuția)