avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca in Ro cu detasare in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca in Ro cu detasare in strainatate

O intreprindere individuala cu cod cad 7820 nou infiintata care are contract de colaborare cu o firma de intermediere locuri de munca ingrijire batrani din Germania poate angaja doamnele ingrijitoare in Romania pe firma ei (pe perioada determinata sau nedeterminata) si ele sa munceasca in Germania la familii ? Daca da in ce mod ? Cum trebuie facut contractul? Am inteles ca se poate cu formular A1 dar si fara. Ma puteti ajuta cu un raspuns? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:11, 3 Iunie 2015
C.i.m. se incheie pe durata determinata .

Munca prin agent de muncă temporară este reglementata de art.88 - 101 C.mun.

Pentru detasare se solicita formularul A1.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa, intreprindere individuala sau srl smsureanu smsureanu Buna ziua! Doresc sa deschid un PFA Intreprindere individuala sau SRL, dar nu stiu sigur care forma ar fi indicata in cazul meu. Situatia este urmatoarea: ... (vezi toată discuția)
Ce documente trebuie intocmite intre firme? encornel encornel buna ziua am un srl si vreau sa colaborez cu o firma straina. angajez personal pe firma mea pt firma straina. ce documente trebuie intocmite intre ... (vezi toată discuția)
Pasi ce trebuie urmati pentru e101 macul rosu macul rosu AM NEVOIE DE AJUTOR .NMENI NU MA AJUTA SA IMI SPUNA CE PASI TREBUIE SA URMEZ PENTRU A OBTINE FORMULERELE E101 PENTRU CATIVA MUNCITORI PLECATI IN GERMANIA PE ... (vezi toată discuția)