avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PFA, Intreprindere individuala sau SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PFA, Intreprindere individuala sau SRL

Buna ziua!

Doresc sa deschid un PFA Intreprindere individuala sau SRL, dar nu stiu sigur care forma ar fi indicata in cazul meu. Situatia este urmatoarea: am o firma germana cu care as vrea sa colaborez in vederea intermedierii de locuri de munca la ingrijire batrani in Germania. Ei vor ca femeile sa aibe contract de munca pe Romania cu detasare A1 in Germania, adica eu sa le fac. Eu m-as ocupa de selectia/ recrutarea/ testarea/ angajarea lor. Care ar fi varianta cea mai buna pentru situatia mea?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: smsureanu , utilizator 20:34, 19 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca in ro cu detasare in strainatate ohiki ohiki O intreprindere individuala cu cod cad 7820 nou infiintata care are contract de colaborare cu o firma de intermediere locuri de munca ingrijire batrani din ... (vezi toată discuția)
Firma intermediere contracte de munca in strainatate ohiki ohiki Buna ziua! As dori sa imi infiintez o firma de intermediere contracte de munca in strainatate. Am gasit si corespondenti in Germania si Austria care sunt ... (vezi toată discuția)
Urgent!!!! - angajat sucursala romania detasat la firma mama (ue) dananicole dananicole Buna ziua Va rog din suflet sa ma ajutati cu raspunsul la urmatoarea intrebare si daca se poate sa imi faceti si trimiterea le legea care stipuleaza acest ... (vezi toată discuția)