avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune, certificat de rol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune, certificat de rol

La deschiderea succesiunii titlul de proprietate este pe numele defunctului , iar pentru bunuri fiecare mostenitor are rol la primarie(au impartit bunurile in urma cu 20 ani de comun acord pentru plata impozitelor).Acum, dupa 20 ani unul dintr-e mostenitori nu mai este de acord cu impartirea initiala.Ce se poate face si ce importanta au certificatele de rol deschise cu multi ani in urma(plata impozitelor facandu-se conform lor).Multumesc

Alte discuții în legătură

Succesiune cleo 5 cleo 5 buna, am si eu o intrebare: Cum se poate intra in posesia unor loturi de pamant in cazul in care defunctul a decedat acum 20 ani iar mostenitorii nu se pun de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, dacă un succesibil accepta moștenirea in termenul ... madelena-elena madelena-elena Buna ziua, Dacă un succesibil accepta moștenirea in termenul legal, dar nu aduce la masa succesorala toate bunurile care au aparținut defunctului, de ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren doinadavidescu doinadavidescu Am solicitat intabularea unui teren,dintr-o localitate dintr-un judet din nordul tarii, pentru care exista titlu de proprietate pe numele unei persoane ... (vezi toată discuția)