avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA achizitie intracomunitara exworks
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

achizitie intracomunitara exworks

Buna seara

As avea o intrebare

In cazul in care cumpar ceva in calitate de pj romana platitoare tva de la la o firma platitoare tva din spania...cu conditie transport EXW(transport in sarcina celui ce livreaza marfa adica furnizorului spaniol) ce document imi trebuie ca sa fac dovada achizitiei intracomunitare si de la cin il primesc?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 13:47, 9 Iunie 2015
Exw insemna ca dvs platiti transportul. ( Ex Works - la poarta fabricii)
Dovada achizitiei este doc de transport (cmr, nota de transport de la curier..etc...)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditie livrare ex works - marfa nu a mai ajuns la cumparator - cine raspunde? ContSters159316 ContSters159316 transport international de marfuri- livrare ex works- transportator angajat de cumparator. intrucat vanzatorul nu a intocmit corect docum CMR - marfa a fost ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara cu conditie transport dap irinuka2005 irinuka2005 Buna ziua Ma puiteti ajuta cu o informatie va rog? Am o achizitie marfa de la un platitor de TVA din UE .Eu sunt inregistrat in Romania in scopuri de ... (vezi toată discuția)
Tva export intracomunitar Promod Promod O societate din România vinde marfa in Spania .Transportul conform contract este Ex work.Cumparatorul revânzător da ordin firmei de transport sa ducă marfa ... (vezi toată discuția)