avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Avize pentru un chiosc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Avize pentru un chiosc

Buna ziua.
Am un srl deschis de un an, pentru comercializarea Haine.
Anul acesta am inchiriat 15 mp in interiorul strandului municipal, unde am un chiosc.Contractul este valabil doar pe perioada verii, adica 3 luni.
Mi-am adaugat codurile caen de care am nevoie, am deschis punct de lucru (am autorizat codurile caen 4781 si 4789 la ONRC)
Ce avize/ autorizatii mai am nevoie si cat m-ar costa?
Voi avea 2 angajati. trebuie sa le fac protectia muncii sau un curs de igiena?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Srl pentru vata de zahar si popcorn Oana varga Oana varga Buna ziua am infiintat un srl pentru vata de zahar si popcorn la festivaluri .as dori sa stiu daca codurile caen 4789 si 4799 sunt de ajuns pt a desfasura ... (vezi toată discuția)
Comertul cu amanuntul la targuri AlexandraCiolan AlexandraCiolan Buna ziua. Am deschis un PFA in dorinta de a comercializa bauturi/sucuri naturale obtinute din fructe, momentan doar la targuri, expozitii. Activitatea nu ... (vezi toată discuția)
Avem nevoie de alta casa de marcat? Neagu Antoanela Neagu Antoanela Bună seara! Am o firma cod caen 4789, cu care mergem in targuri comunale + casa de marcat portabila. Acum am vrea sa inchiriem un spatiu in piata de haine de ... (vezi toată discuția)