avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Srl pentru vata de zahar si popcorn
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Srl pentru vata de zahar si popcorn

Buna ziua am infiintat un srl pentru vata de zahar si popcorn la festivaluri .as dori sa stiu daca codurile caen 4789 si 4799 sunt de ajuns pt a desfasura aceasta activitate.multumesc
Ultima modificare: Marți, 16 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Oana varga , utilizator 16:00, 16 Ianuarie 2024
Vata de zahăr și popcornul sunt produse alimentare așa că în loc de 4789, vă încadrați la 4781. Bineînțeles, puteți adăuga și 4789, dacă intenționați să comercializați în viitor și alte produse decât cele alimentare.
Multumesc frumos

justix a scris:

Vata de zahăr și popcornul sunt produse alimentare așa că în loc de 4789, vă încadrați la 4781. Bineînțeles, puteți adăuga și 4789, dacă intenționați să comercializați în viitor și alte produse decât cele alimentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen pentru comert online cat si in standuri, chioscuri si piete alinmihai alinmihai Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL-D pentru vanzarea de articole pentru pescuit atat online cat si in standuri, shioscuri, piete, etc. Va rog, daca se ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4799 ContSters304386 ContSters304386 Buna seara. Daca am ca obiect de activitate secundar \\"Comert cu amanuntul in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor\\" - cod caen 4799, pot ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen claudio81 claudio81 Buna ziua. Am PFA si trebuie sa adaug un COD CAEN respectiv cel pentru comercializare in standuri si piete. Am fost la registrul comertului sa intreb ce acte ... (vezi toată discuția)