avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Avem nevoie de alta casa de marcat?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Avem nevoie de alta casa de marcat?

Bună seara!
Am o firma cod caen 4789, cu care mergem in targuri comunale + casa de marcat portabila. Acum am vrea sa inchiriem un spatiu in piata de haine de unde sa putem vinde telecomenzi, boxe, cabluri, etc, uz casnic. Avem nevoie de alta casa de marcat? Acolo nu am fi zi de zi, si nici toata ziua, dimineata fiind in targuri si dupa amiaza am fi acolo.in actu constitutiv al firmei am codurile 4789,4782, 4791, 4799 si 4781, dar activat este doar 4789 cu mentiunea ca nu desfășuram activitate la domicliu, dar am vrea sa ne ocupam online din piață. Trebuie inregistrat ca punct de lucru?
In asteptarea raspunsului dumneavoastră va mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 07:52, 10 Septembrie 2021
Eu consider că dacă închiriați un spațiu trebuie să-l declarați ca punct de lucru și să autorizați activitățile pe care le desfășurați acolo. Codul 4789 este bun și pentru activitățile de vânzare telecomenzi, boxe, cabluri etc. Dacă doriți să vindeți online, codul este 4791.
Eu cred că aveți nevoie de încă o casă de marcat, pe care să o fiscalizați la Directia Generala Finante Publice de care apartine punctul de lucru, dar cel mai bine este să întrebați un contabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert ambulant sau punct de lucru otto2007 otto2007 Buna ziua, As dori sa ma lamureasca cineva in 2 privinte: 1. Care art din legea 31/1990 vorbeste de dezmebraminte al unei soc com 2. Daca am cod caen comert ... (vezi toată discuția)
Pfa - punct de lucru? mai multe caen-uri? clauideal clauideal Buna ziua, am un pfa , caen 4789(comert ambulant..) si am inchiriat un spatiu comercial, deci voi desfasura activitati in doua locuri. Trebuie sa imi deschid ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu pentru expozitie, fara activitate economica FeriFeri FeriFeri Vand bijuteii exclusiv online, inchiriez spatii comerciale pentru stand-uri expozitii bijuterii ce se poate comanda online. Ce autorizatii trebuie sa am, ... (vezi toată discuția)