avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

se poate suspenda plata pensiei alimentare pe perioada vacantei de vara daca copii stau toata vacanta la mine?(platesc pensie alimentara pt doi copii minori)
Oficial doar daca aveti o hotarare judecatoreasca in acest sens, neoficial daca va intelegeti astfel cu mama minorilor si nu va pretinde aceasti bani.
oficial ma refer , se poate face apel la instanta,exista motiv?
nu e apel, e o cerere noua.
Se poate ajunge in instanta, e motiv bun, totusi e rar intalnit ca instanta sa admita cereri de acest tip.
Pe de alta parte, mai bine ajungeti la o intelegere cu mama copiilor, ii explicati ca oricum nu-i datorati acea pensie si nu are rost sa platiti avocati si executori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnterpretare decizie divort notar ContSters400040 ContSters400040 buna ziua, ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie. Am divortat in luna septembrie2014, avem un copil minor de 6 ani. Am fost la notar pentru a divorta si ... (vezi toată discuția)
Fostul soț e stabilit în uk avem custodie comuna asupra celor ... Pavely Pavely Fostul soț e stabilit în UK avem custodie comuna asupra celor 2 copii, în vara acesta a vrut sa ia în vacanta în UK, eu nu am fost deacord ptr ca e ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere edi0220 edi0220 Buna ziua tuturor, Multumesc anticipat pentru sfaturi. Am urmatoarea \"problema\", in urma divortului s-a stabilit pensie intretinere de 1/3 din ... (vezi toată discuția)