avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Termenul de apel la proces pierdut
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Termenul de apel la proces pierdut

Buna ziua,
termenul de apel al unui proces a fost stabilit la 10 zile de la comunicare. Care este ultima zi in care pot depune cererea de apel? Se iau in consiterare in cele 10 zile: data postei (stampila de pe plic) si ziua depunereii cererii de apel?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:03, 4 Iunie 2015
Data postei nu se ia in considerare.

Cand ati primit hotararea?
26.05.2015 data postei, efectiv in cutia postala a fost in 29
Ultima zi de depunere a apelui este data de 07.06.2015 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen în proces civil MagdalenaMariaGrosu MagdalenaMariaGrosu În cadrul unui proces civil având ca obiect plângere contravențională ( în relația cu Jandarmeria Română) a fost primită de catre petent Comunicarea ... (vezi toată discuția)
Calcul termen depunere intampinare la adresa comunicata de tribunal totio totio Buna ziua imi puteti spune cum se calculeaza termenul pentru depunere intampinare la o adresa comunicata de tribunal sa presupunem ca: la data de 19 august ... (vezi toată discuția)
Termen depunere apel Johanes1978 Johanes1978 Buna ziua, Am depus cu intarziere de o zi apelul la curtea de apel. La instanta de fond am avut adresa de corespondenta la o casa de avocatura fapt pnetru ... (vezi toată discuția)