imi puteti spune cum se calculeaza termenul pentru depunere intampinare la o adresa comunicata de tribunal
sa presupunem ca: la data de 19 august am gasit in cutia postala aceasta adresa si am termen 10 zile de la primirea comunicarii sa depun intampinarea; comunicare a fost emisa cu data de 14 aug, iar data postei este 19 aug.
1. care se considera ziua primirii: cand o gasesc in cutia postala sau data postei?
2. ziua primirii se numara in cele 10 zile sau numaratoarea se incepe cu prima zi dupa ziua primirii?
3. ce se intampla daca ziua depunerii se nimereste intr-o zi nelucratoare, trebuie depusa in ziua lucratoare anterioara sau in prima zi lucratoare dupa aceasta?
4. care ar fi efectiv ultima zi a depunerii intampinarii, in acest caz?
raspuns 1: data care este scrisa pe stampila postei ca a fost remisă, nu ziua gasirii in posta
2. cele 10 zile se calculeaza incepand cu prima zi dupa data scrisa pe stampila de primire
3. daca termenul se implineste intr-o zi nelucratoare, termenul este prelungit până în prima zi lucrătoare
4. in concret ultima zi cand se poate depune este 30 aug 2013
Intampinare
Dinte
Buna seara!
Atunci cand iti vine citatie de la tribunal, am inteles ca ai la dispozitie 30 de zile pentru intampinare.
Intrebarea mea este: De cand incepe ... (vezi toată discuția)