Am cerut unui topograf un Plan de Situatii la un teren cumparat in Mun.Arad pentru a schimba la primarie categoria de folosinta din Curti Constructii in agricol.
Pe planul facut topograful a scris "teren viran neimprejmuit" si din aceasta cauza nu a fost acceptata la primarie schimbarea. Cand am contactat topograful mi-a zis ca el nu-i poate schimba categoria de folosinta, doar primaria o poate face. Cand s-a apucat de proiect stia ce-i cer de fapt si dupa ce a incasat 620 de lei mi-a zis ca de fapt nu poate sa schimbe el. Stiu ca se poate face deoarece mai sunt proiecte de genul in zona pentru reducerea impozitului la finante.
Acum sunt prins intre neacceptarea primariei si Planul de Situatii platit care nu-mi foloseste la nimic.
Ce-mi recomandati?
Multumesc.
Expunere neclara
Terenul Dvs. personal este inscris ca "teren viran neimprejmuit" sau unul dintre cele din vecinatate ?
In actul Dvs. de proprietate ce scrie ?.
Pe teren (in realitate) terenul respectiv este chiar "teren viran neimprejmuit" ?
In extras CF este trecut Curti Constructii. Pentru reducerea de impozit la finante se percepe o "hartie" de la Registrul Agricol din primarie cu dovada ca pe teren nu e construit nimic. Registrul Agricol cere un Plan de Situatii cu mentiunea trecuta ca terenul e agricol. Pe planul de situatie intocmit de topograf e trecut teren viran neimprejmuit deoarece el zice ca nu-i poate schimba categoria de folosinta (nu la fel mi-a zis cand a inceput proiectul).
Terenul in realitate e viran (toata zona) si nu exista utilitati in zona.