avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Obligativitate completare registru jurnal si registru ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Obligativitate completare registru jurnal si registru inventar

Buna ziua
Persoanele juridice , altele decat persoanele fizice autorizate, mai sunt obligate sa completeze registrul jurnal si registrul inventar?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 10:23, 4 Iunie 2015
Buna ziua,
Da trebuie conduse aceste registre.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate ca nebunica nebunica Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca nu am calitatea de expert contabil/contabil autorizat, dar am studii superioare si o vechime in domeniu de 10 ani, pot ... (vezi toată discuția)
Evidenta contabila pfa Viorel8891 Viorel8891 Buna ziua,activez ca Persoana Fizica Autorizata si as dori sa aflu ce evidenta contabila sunt obligat sa am daca obtin venituri din activitati comerciale in ... (vezi toată discuția)
Contabilitate corina_gusoi corina_gusoi Buna. Am facut de curand un pfa si as vrea sa stiu cum sa imi tin contabilitatea. Vreau sa imi deschid un salon de cosmetica si nu stiu absolt nimic despre ... (vezi toată discuția)