avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare auto

Buna ziua,
Am cumparat o masina adusa din Spania si inmatriculata permanent pe Spania in momentul de fata actele de circulatie nemaifiind valabile doresc sa o inscriu pe RO.
Persoana care mi-a vandut-o a incheiat cu mine un contract de vanzare insa mi-a dat si un contract din spania completat doar cu numele proprietarului urmand sa fie completat cumparatorul.
Eu ce contract prezint pentru inmatriculare?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumparare autoturism. .Alex .Alex Buna ziua, in data de 21.11.2018 am cumparat un autoturism inmatriculat in judetul galati cu asigurarea valabila/itp/etc.. , dupa ce am facut contractul de ... (vezi toată discuția)
Am o nelamurire! porumbel2007 porumbel2007 Buna seara am si eu o nelamurire am cumparat acum un an o masina inmatriculata Ro de la cineva din Sibiu si dupa 45 zile am vandut-o la altcineva din alt oras ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism QED QED Buna ziua, Suntem in proces de vanzare a unei masini care e inmatriculata pe numele tatalui meu. Cel cu care ne-am inteles sa o cumpere a lasat de inteles ... (vezi toată discuția)