avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe cont pentru amenda de rovigneta
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe cont pentru amenda de rovigneta

saptamana trecuta m-am trezit cu o poprire pt o amenda de rogvineta din 2011. nu am primit nici o instinatre de amenda sau acte de la judecator sau executor. se pare ca totul a fost trimis la vechea mea adresa din 2010. Am inteles ca amenzile date in baza acelei legi sunt lovite de nulitate absoluta. Ce pot sa fac sa-mi recuperez banii? Trebuie banii recuperati de la executor?
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 19:18, 4 Iunie 2015
Solicitati pe cale de ordonanta presedintiala suspendarea executarii pana la judecarea pe fond a problemei, deci trebuie in paralel sa deschideti dosar cu privire la amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala evacuare din teren statachevioleta statachevioleta am 2 procese pe rol ,unul pe ordonanta prin care se cere evacuarea din teren si al doilea nulitatea absoluta a contractului de inchiriere ,semnat de mine si ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala irevocabila...si totusi nu este respectata...ce se mai poate face? ContSters114133 ContSters114133 buna seara tuturor! am si eu o problema legata de pensia de intretinere in favoarea minorei,pensie obtinuta pe calea ordonantei presedintiale introdusa in feb ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va expun in caz: judecatoria x a incuviintat titlu ... colinsmarty colinsmarty Buna ziua, Va expun un caz: judecatoria X a incuviintat titlu executoriu pe o Sentinta civila privind inceperea executarii silite a unui minor. Intre timp s-a ... (vezi toată discuția)