buna seara tuturor! am si eu o problema legata de pensia de intretinere in favoarea minorei,pensie obtinuta pe calea ordonantei presedintiale introdusa in feb 2009 si care a devenit irevocabila in mai 2010. in aceasta ordonanta se spune ca sotul trebuie sa plateasca 25% din venitul net lunar in favoarea minorei.numai ca ..el este navigator si pleaca cu contracte iar firma intermediara nu a vrut sa imi comunice veniturile.am facut plangere la politie iar acestia au trimis din partea institutiei o cerere in acest sens , urmand ca in 30 de zile firma intermediara sa trimita politiei un raspuns.el a depus la dosarul de partaj contracte si rulajul din banca aratand ce venituri are, iar instanta nu a cerut firmei o adeverinta de venit si a luat de bun acele contracte. sotul a platit in luna martie 2010 suma de 2000 roni,acestia fiind de altfel singurii bani dati si spunand ca el da la minimul pe economie.as vrea sa stiu cum pot pune poprire pe venituri daca firma este in norvegia ,iar firma intermediara nu vrea sa colaboreze? care sunt pasii ce trebuiesc urmati avand o ordonanta presedintiala irevocabila dar ...neobtinand nimic pana la urma!t rebuie sa merg cu acea ordonanta la un executor judecatoresc sau trebuie sa merg iar in instanta ca sa cer poprire pe veniturile sotului? va multumesc!
si daca el nu mai pleaca sa lucreze pentru acea firma din norvegia? cum recuperez banii pentru intretinerea minorei pe un an si jumatate? merg in instanta sa cer poprire si la cat de greu se misca lucrurile in instanta ,intre timp el nu mai lucreaza acolo. ce se intampla in aceasta situatie?