avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dosar nou pentru indemnizatia de crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dosar nou pentru indemnizatia de crestere copil

Buna ziua
Ma aflu in urmatoarea situatie. Am un copil de 1 an si 8 luni si sunt insarcinata, voi naste in a doua jumatate a lunii octombrie2015. Acum sunt in CCC dar in septembrie pe 18, primul copil implineste 2 ani. Pana la nasterea celui de-al doilea raman descoperita. Ce acte imi trebuie pt noul dosar de indemnizatie. Nu ma afecteaza luna aceea intrerupere ca nefiind continuitate si sa nu pot beneficia?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:48, 8 Iunie 2015
1. De ce spuneti ca ramaneti descoperita din 18.09.2015 si paa in octombrie cand nasteti?

2. Cand ati intrat in CCC erati salariata, erati in somaj sau cum?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil marchadora marchadora am nascut in data de 7 octombrie 2014 si am fost in concediu de crestere copil pana in data de 17 noiembrie,dupa care m-am intors la serviciu.In data de 3 ... (vezi toată discuția)
Sunt in concediu crestere copil si vreau sa raman, din nou, insarcinata. ce indemnizatie voi primi avand in vedere ca mi-a expirat contractul de munca? ionescu_paula ionescu_paula Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu rezolvarea unei neclaritati pentru ca nimeni nu a stiut sa ma ajute #-o Sunt in crestere copil din sept. 2011 pt o perioada ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului omama2 omama2 Sunt 19 ani, copilul meu a nascut in Mai 2012, iar eu am lasat scoala in clasa XII-a, in 2010 Octombrie din cauza insarcinarii si nu am putut sa finalizez ... (vezi toată discuția)