avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Institutie bugetara fara reactie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Institutie bugetara fara reactie

Am sesizat unei institutii bugetare un fals in declaratia de interese a unui functionar public , si din subiectele pe care le-am evidentiat la acesta nu am primit nici un raspuns . Ce pasi trebuie sa urmez?
La o parte din neregulile sesizate am primit raspuns , iar la cele care sunt penale , nu .Cum trebuie sa procedez ?
Ultima modificare: Joi, 4 Iunie 2015
Fatu Lucian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Fatu Lucian , utilizator 00:48, 6 Iunie 2015
Institutia respectiva nu are nici o atributie in ceea ce priveste veridicitatea celor inscrise in declaratiile de avere si interese ale angajatilor sai. In cazul de fata, dvs. trebuia sa sesizati Agentia Nationala de Integritate, care va demara o ancheta privind eventualul fals in declaratii (latura penala) si conflict de interese pentru persoana in cauza.
Am inteles , multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statut functionar public Fatu Lucian Fatu Lucian Am marea rugaminte , daca se poate , sa fiu lamurit intr-o problema . Daca un functionar public angajat intr-o institutie bugetara are statutul de asociat , cu ... (vezi toată discuția)
Ce institutie este competenta material sa solutioneze o sesizare? Manole Dumitru Manole Dumitru Buna ziua, Daca un functionar public (salariat la o Primarie din Orasul X) nu isi declara in totalitate averea(terenuri cumparate, vila masina etc.) in ... (vezi toată discuția)
Loc de munca la primarie 420561NV20 420561NV20 as dori sa stiu daca este legal ca intr-o primarie sotia primarului sa ocupe postul de casiera,si unde as putea face o sesizare cu privire la acest aspect?va ... (vezi toată discuția)