avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de inchiriere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de inchiriere

buna seara!daca politia antifrauda imi cere sa-i arat contractul de inchiriere intre doua societati comerciale ,sunt obligata sa i le arat?dupa cum stiu eu contractele intr-o societate comerciala sunt confidentiale si pot fi aratate numai in urma unei incheieri judecatoresti.
Cel mai recent răspuns: MihaiPetru , utilizator 11:40, 5 Iunie 2015
Buna ziua!
Exista cazuri in care astfel de furnizari de informatii vor fi efectuate la solicitarea scrisa a unor autoritati sau institutii , daca prin lege speciala aceste autoritati sau institutii au dreptul, in scopul indeplinirii atributiilor lor specifice, sa solicite si/sau sa primeasca astfel de informatii. Solicitarile vor mentiona clar informatiile care sunt solicitate si vor mentiona temeiul legal pe care se bazeaza respectiva cerere.

Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deces administrator firma raluca35 raluca35 Buna ziua, va rog sa- mi spuneti in cat timp de la decesul administratorului unei firme este necesara inlocuirea acestuia? Dat fiind faptul ca este vorba ... (vezi toată discuția)
Drept bancar - lipsa de reactie a bancii fata de o cererea unui client, persoana juridica, de furnizare actele care insotesc documentele bancare cotidiene sorina.scurtu sorina.scurtu Speta: o persoana juridica formuleaza o cerere scrisa catre sucursala Bancii al carei client este, prin care solicita sa i se comunice copii de pe toate ... (vezi toată discuția)
Are dreptul? lilicrin lilicrin Are dreptul primaria sa se intereseze la BP daca firma are datoriile achitate? Primaria a trimis catre BP un inscris in care li se cere BP-ului sa precizeze in ... (vezi toată discuția)