avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale taxe pt radioteleviziune pentr persoane juridice
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

taxe pt radioteleviziune pentr persoane juridice

Buna seara,
Ce societati comericale sunt obligate la taxa pentru serviciul public de radioteleviziune.....si ce este aceasta taxa?
Conform art de mai jos legea 41/94 toate sc urile trebuie sa plateasca aceasta taxa, dar oare asa este?
(3) Persoanele juridice cu sediul în România, inclusiv filialele, sucursalele, agenţiile şi reprezentanţele acestora, precum şi reprezentanţele din România ale persoanelor juridice străine, au obligaţia să plătească o taxă pentru serviciul public de radiodifuziune şi o taxă pentru serviciul public de televiziune, în calitate de beneficiari ai acestor servicii. 
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 4 Iunie 2015
Ramona24, utilizator
Cel mai recent răspuns: MihaiPetru , utilizator 11:47, 5 Iunie 2015
Buna ziua!
Sunt exceptate de la obligatia mentionata de articolul de lege citat de dumneavoatra acele societati comerciale care nu beneficiaza de serviciul in discutie.

Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E legal? rosiu simona rosiu simona Buna ziua! SC la care lucrez are adresa corespunde cu sediul. Aici locuiesc aici lucreaza. Radio difuziunea Romana le cere sa plateasca atat ca persoana ... (vezi toată discuția)
Plata taxa tvr din 2012 verificator verificator Sunt Persoana Fizica Autorizata, cu sediul social la domiciliu, iar activitatea o desfasor pe teren, la beneficiari. La domiciliu nu desfasor nici un fel de ... (vezi toată discuția)
Taxa pe radio si tv anulata sau nu ? apr0ape_om apr0ape_om Buna ziua , am si eu o nedumerire, am facut o cerere de la scutirea platei taxelor radio si tv pe firma, deoarece nu am tv si nici radio, deci nu beneficiez de ... (vezi toată discuția)