avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Promovare online firme si produse
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Promovare online firme si produse

Buna seara ! Scopul viitorului site al meu , e sa promoveze firme din Romania,contra cost, incheind contracte de colaborare. Pt aceste servicii as avea nevoie de o firma? nu as dorii sa fac ceva ilegalitati. Va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Tepari sau nu? _bot _bot Buna! In primul rand va multumesc pentru atentia acordata! Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Sotia mea se plimba azi cu copilul (10 luni) pe strada cand a ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare? sica07 sica07 Buna seara, Am nevoie de ajutorul dvs. in legatura cu urmatoarea problema: firma a carui administrator sunt se va ocupa din viitorul apropriat de proiectare ... (vezi toată discuția)
Cadru legal prestari servicii online mihneaandrei mihneaandrei Urmeaza sa deschidem un SRL/PFA a carui activitate sa fie prestarea de servicii catre pers juridice din Romania, exclusiv pe mediul online (creare de content, ... (vezi toată discuția)