avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Retinerea permisului auto in NORVEGIA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Retinerea permisului auto in NORVEGIA

buna seara am nevoie de un sfat acum 2 ani mi a fost retinut permisul de conducere in NORVEGIA fiind sub influenta mai mare a alcoolului. tribunal amenda f mare si altele plus permisul 2 ani .in tara nu am primit nimic si 2 ani se sfarsesc luna asta .ce pot face sa recapat permisul sau sa pot conduce macar in ROMANIA poate cineva sa ma andrume cumva-

Ultima modificare: Joi, 4 Iunie 2015
stely231, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:35, 4 Iunie 2015
Contactati ambasada Romaniei in Norvegia, descrieti situatia si solicitati sprijin in rezolvarea problemei.

E-mail: oslo@mae.ro

[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 4 Iunie 2015
cyan, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere suspendat in norvegia Trip11 Trip11 Buna ziua , mi-a fost retinut permisul de conducere in Norvegia in 2018 pentru conducere sub influenta alcoolului iar de atunci permisul meu nu a ajuns in ... (vezi toată discuția)
Pot conduce în românia cu permisul suspendat intr-o alta tara non ue? Furtuna.com Furtuna.com Bună ziua! În luna februarie 2017, am fost oprit de un echipaj de politie , în Norvegia! Am fost supus testului alcool test, de unde a rezultat o cantitate ... (vezi toată discuția)
Baut la volan ionuts1982 ionuts1982 un prieten , a facut un accident rutier se afla sub influenta alcoolului , in aerul expirat 0,75 si in sange 1,5,nu are permis de conducecre.ce se p[oate face ... (vezi toată discuția)