avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vreau sa inchid firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vreau sa inchid firma

buna seara,am o firma obiectul de activitate comert cu amanuntul am inchis magazinul pentru ca nu mergea era second hand si am ramas cu un stoc de marfa ce trebuie sa fac ca sa o pot inchide va multumesc
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 13:05, 6 Iunie 2015
Incepeti procedura de dizolvare/lichidare voluntara cu numire de lichidator (cf. prev. art. 227 alin. (1), lit. b), d), art. 228 şi art. 233 din Legea nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare).
Vezi:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare-lichidare firma riodan riodan buna! am un s.r.l . a carui perioada de suspendare exipra la finele acestei luni....as dori sa dizolv firma ,care sunt pasii care trebuiesc urmati si cam care ... (vezi toată discuția)
Dizolvare firma DEEAPAN DEEAPAN Buna ziua! as dori sa ma informati cum pot sa radiez o firma cu o vechime de peste 10 ani ?, firma are un imprumut la banca dar care il pot achita inainte de ... (vezi toată discuția)
Lichidare voluntara-pot vinde stocul? ingerasmic ingerasmic Buna ziua, Rog din suflet colegii mai experimentati sa ma indrume si pe mine: un SRL cu 2 asociati intra in dizolvare cu lichidare voluntara fara numire de ... (vezi toată discuția)