avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ce informatii de interes public pot sa solicit ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ce informatii de interes public pot sa solicit instantei??

Ce informatii interesante pot sa solicit Tribunalului in temeiul Legii nr.544/2001, privind liberul acces la informaţiile de interes public??

Ma intereseaza indici de performanta a judecatoarei,
si mai cu seama legat de repartizarea aleatoare a dosarelor!!
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 13:31, 6 Iunie 2015
Actele normative care reglementează organizarea Tr;
Organigrama Tr;
Bugetul şi bilanţul contabil (extras);
Registrele din arhivele Tr;
Listele de şedinţe Tr;
Declaraţiile de avere şi de interese ale judecătorilor, magistraţilor asistenţi şi ale personalului cu funcţii de conducere şi control;
Deciziile, hotărârile şi avizele Tr- preluate integral din baza de date.
legalmgm a scris:

Registrele din arhivele Tr;

Astea suna cel mai interesant. Ce sunt, de fapt? Ce informatii contin?

Scopul meu in obtinerea acestor informatii e sa dau judecatoarea in gat la CSM.
Si sa gasesc dovezi ca a fraudat Ecris!!!
Am facut reclamatie la presedintele tribunalului...si a zis ca a facut compartimentul IT un referat rezultand ca nu s-au descoperit date sterse etc., care sa coroboreze ca s-ar fi fraudat Ecris.
Dar in directia asta ma intereseaza cel mai tare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa cer inspectiei judiciare sa puna la dispozitie actele verificate?? aidu aidu Am facut sesizare la IJ privind abateri disciplinare savarsite de un judecator - intre care vreau sa ma refer la fraudarea sistemului de repartizare aleatoare ... (vezi toată discuția)
Extinderea urmaririi penale cu privire si la alte fapte aidu aidu Am facut plangere pt abuz in serviciu si fals intelectual, pt care s-a inceput urmarirea penala. Intre timp, am mai completat plangerea si cu fapte de fals ... (vezi toată discuția)
Disjungere fals informatic catre diicot aidu aidu In plangerea penala impotriva judecatoarei am sesizat si ca a fraudat repartizarea aleatoare in Ecris, ca sa isi distribuie toate dosarele unei societati cu ... (vezi toată discuția)