avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract de vanzare cumparare cu plata pe masura ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract de vanzare cumparare cu plata pe masura vanzarii

buna ziua,
are cumva vreun model de contract de vanzare cumparare cu plata pe masura vanzarii? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 18:48, 2 Iulie 2009
Cautati in documente utile , cu precizarea ca trebuie sa fiti foarte atenta cand utilizati o asemenea clauza....
am cautat, dar nu exista:)
stiu ca era o perioada cand se foloseau foarte des. daca exista cineva care are un model, va rog sa il publicati. multumesc
Trebuie doar sa redactati o clauza referitoare la plata si exigibilitate in raport de intocmirea unui inventar faptic zilnic/saptamanal/lunar in prezenta si asumat de reprezentanti ai partilor semnatare, din stocul de marfa livrat initial urmand a fi scazute, facturate si pretinse la plata cantitatile vandute intr-o anumita perioada, sau pentru cantitatile care nu se mai gasesc in custodia magazinului/depozitului.
Ultima modificare: Joi, 2 Iulie 2009
Gabriel Stelea, Avocat
ok . multumesc mult
Facturarea marfii se face odata cu livrarea ei, urmand ca plata sa se faca la diferite perioade de timp, stabilite de comun acord intre parti, cand in urma unui inventar realizat se va putea stabili cantitatea de marfa vanduta si suma de bani indreptatita a fi incasata de catre furnizor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatie furnizor-client si facturi suspecte... schwarzeniger schwarzeniger Stimati Domni Am o firma mica care are ca obiect de activitate comertul cu ridicata. Relatia mea cu furnizorul X la inceput a fost una bazata pe incredere in ... (vezi toată discuția)
Venit inregistrat pe baza avizului a_andreea a_andreea Am rugamintea de a mi comunica opinia dumneavoastra vis a vis de urmatoarea speta: Livrez catre supermarketuri marfuri pe baza de aviz de expeditie. In ... (vezi toată discuția)
Primire marfa in custodie si facturare(obligatii legale si fiscale) giuseppe07 giuseppe07 In cazul unui magazin(constructii) se doreste ca marfa primita de la furnizor sa nu mai fie facturata la momentul primii .(probleme de cash , ... (vezi toată discuția)