avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contabil angajat sau nu
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contabil angajat sau nu

Buna seara! Detin o IF (intreprindere familiala) ale caror venituri sunt realizate in sistem real. Imi pot tine singura contabilitatea? Sau sunt nevoita sa-mi angajez contabil? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: angela03 , utilizator 21:20, 5 Iunie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare combustibil i.i. marius740 marius740 Ca Intreprindere Individuala neplatitoare de TVA pot deconta 50 % din combustibilul autoturismuluii propriu (sau este necesar ca acesta sa fie inregistrat pe ... (vezi toată discuția)
Înființare firmă Dana.t Dana.t Bună seara,apelez din nou la dumneavoastră pentru a mă indruma. Doresc să înființez o firmă de transport marfă intern și internațional și aș dori ... (vezi toată discuția)
Buna ziu borsosannamaria borsosannamaria Ma numesc Anamaria si sunt din judetul arad.Avem o intreprindere familiara.As dori sa aflu de la dumneavoastra ce acte sunt necseare pentru stabilirea ... (vezi toată discuția)