avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Premiu nastere copil, firma falimentara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Premiu nastere copil, firma falimentara

buna as dori sa ma informati in legatura cu o problema eu sunt inca angajat la o firma declarata in faliment si la noi in contractul colectiv de munca este un premiu pentru nasterea copilului daca firma este in faliment si eu as fii in preaviz mai beneficiez de acel premiu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:13, 6 Iunie 2015
Daca in perioada de preaviz savarsiti o abatere disciplinara "beneficiati" de prevederile codului muncii, contractului colectiv de munca, regulamentului intern indiferent de situatia financiara a firmei.

Pe cale de consecinta, prevederile codului muncii, ale contractului colectiv de munca si regulamentului intern isi produc efectul pana la incetarea contractului individual de munca indiferent de situatia financiara a societatii.
Se beneficiaza de acel ajutor indiferent daca sunteti sau nu in preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere fara preaviz! zemanova zemanova Buna, vreau sa dau afara o angajata periculoasa pentru firma (instigatoare)! Ideea e sa o dau afara fara preaviz...i-am organizat o comisie disciplinara ... (vezi toată discuția)
Legislatia muncii estelle72 estelle72 imi spuneti va rog, poti fi data afara din firma fara preaviz? (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara-persoana insarcinata adina80 adina80 Buna ziua! Lucrez intr-o multinationala din Timisoara, si problema este ca din momentul in care angajatorul a aflat ca sunt insarcinata, ma tine in mod ... (vezi toată discuția)