avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce trebuie sa fac pentru a intra in posesia unui teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce trebuie sa fac pentru a intra in posesia unui teren agricol- Unde ma adresez ? Carei institutii ?

Tatal meu a decedat in anul 2000. Am dezbatut succesiunea ! Ulterior am gasit un act ,document ,,Titlu de Proprietate ,, PENTRU UN TEREN AGRICOL. Din acest act rezulta ca tatal meu detine 4 ha teren arabil. Pentru care nu a fost niciodata pus in posesie de primaria comunei GGG. Sunt platite toate impozitele pe acest teren anual. --- CARE ESTE MODALITATEA DE PUNERE IN POSESIE EFECTIVA ? Carei institutii a statului trebuie sa cer a ma pune in posesie ??? Prefectura- primarie ??? UNDE.... ???? in teritoriu aici aproape de Bucuresti este un dezastru ! Unde sa merg ??? Va rog daca aveti placerea a da un raspuns clar !. Multumim tuturor,
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:18, 6 Iunie 2015
In primul rand trebuie sa merget ila notar sa va faca un supliment la certificatul de mostenitor.Dupa aceea, trebuie sa faceti cerere la primarie si Comisia Locala de Fond Funciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere in posesie teren stanculumintza stanculumintza Ca o scurta descriere a cazului In 2006 comisia judetena pt stabilirea dreptului de proprietate a reconstituit dreptul de proprietate al tatalui meu pe 9,5 ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate privata a terenurilor myky123 myky123 buna ziua.am si eu o problema in legatura cu dreptul de proprietate a terenurilor agricole.mamaia mea a mostenit de la tatal ei care a murit in 1947 un teren ... (vezi toată discuția)
Decizie definitiva ... primaria refuza sa ia in considerare DaniEne DaniEne buna ziua. Numele meu este Ene Ionut Daniel si am o problema destul de complexa. Imi cer scuze pt acest mail destul de lung . Mama sotiei mele ( M. E.) ... (vezi toată discuția)