avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cerere de constituire proprietate teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cerere de constituire proprietate teren

Buna ziua ! Cum se formuleaza/completeaza o cerere de constituire a dreptului de propietate, in cazul unui teren ? Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Iunie 2015
Daniel02, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina Ivanov , Avocat 20:00, 6 Iunie 2015
Prezentati va rugam situatia de fapt si ceea ce urmariti prin demersul judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconstituire drept de propietate iongiurca iongiurca Stimate doamne(domni), va rog respectos sa ma sfatuiti intr-o problema tare incurcata ; -am facut cerere in 1991 in baza L/18 pt.o supraf.in intravilan ... (vezi toată discuția)
Teren colectivizare ContSters78406 ContSters78406 Am un titlu de proprietate pe numele tatalui meu decedat. Acest teren a fost colectivizat si tatal meu in anul 2003 a primit acest titlu de proprietate prin ... (vezi toată discuția)
Modificare traseu gaze naturale DragosBA DragosBA Buna ziua, Am nevoie de ajutor in urmatoarea chestiune. Proprietatea mea este traversata, aerian, de 2 tevi de gaze ce deservesc alti 2 consumatori ce se afla ... (vezi toată discuția)