avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Care este termenul limita pt motivarea apelului ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Care este termenul limita pt motivarea apelului ?

Piritii au depus apel (indiviziune) -Nu au depus motivele . Care este termenul limita de depunere a acestora ? Eu pot depune aderare la apel inainte ca acestia sa depuna acele motive ?
Astazi am primit citatia pentru a ma prezenta la sedinta de aprl , dar fara motivatie . Piritii mai pot depune motivatia ? Va rog lamuriti-ma ...:tomato:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel sentinta cod rutier RazvanG91 RazvanG91 Buna ziua, Am avut un proces civil pe o speta din codul rutier. Ieri a fost termenul la care s-a judecat si am vazut pe site-ul curtii de apel la care ... (vezi toată discuția)
Termen de apel Florin2015 Florin2015 Buna ziua.Sint nou pe forum de aceea va rog sa imi acordati o mina de ajutor. Am un proces pe care l-am cistigat.La finalul sentintei scrie ca termenul de ... (vezi toată discuția)
Motivarea apelului in noul cod de procedura civila a ramas nechimbat fata de vechiul cod? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna ziua, Motivarea apelului in noul Cod de procedura civila a ramas nechimbat fata de vechiul cod? Adica anterior modificarii legii se putea declara ... (vezi toată discuția)