avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dosar inchis de executor si redeschis de firma de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dosar inchis de executor si redeschis de firma de recuperari

Buna ziua,
In 2009 din unei situatii financiare foarte proaste nu am reusit sa platesc o factura de aproximativ 200 lei la o companie de telefonie. Dupa o luna mi s-a inchis abonamentul pentru neplata si s-a dublat valoarea facturii neplatite. La 3 luni dupa inchiderea abonamentului m-a contactat o firma de recuperari pretinzand ca am de platit deja 1000 lei. Nu am reusit sa platesc suma respectiva si in decurs de 1 an de zile suma a ajuns la 2000 lei. In 2013 in urma unor convorbiri repetate cu un executor am ajuns la un acord comun de a incerca sa platesc suma de 1000 lei in 7 zile. Din pacate nu am reusit sa adun suma respectiva in acest interval si cand am vorbit (telefonic) din nou cu dansul mi s-a comunicat ca dosarul meu a fost inchis pe motiv de "imposibilitate de plata". Telefoanele de la firma de recuperare au incetat.
Intre timp firma de telefonie a fost cumparata de alta si azi (duminica) m-au sunat din nou de la firma de recuperare pentru neplata sumei de aproximativ 2000 lei.
Intrebarea este : Daca executorul a "inchis" dosarul atunci firma de recuperari mai are dreptul sa deschida dosarul?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:53, 7 Iunie 2015
Cererea de executare silita se deschide la cererea creditorului
Tot creditorul are dreptul sa staruie in cererea de executare silita care se poate intinde pe parcursul mai multor ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la firma de recuperare albandra albandra Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema. de 3 ani platesc o datoriei la o firma de recuperari , un credit luat de la banca l-=a care ramasesem in urma ... (vezi toată discuția)
Datorie neachitata FREDU FIN FREDU FIN Cineva din familie a avut un abonament pe o I.I de telefonie mobila, datoria exista la firmele de recuperari din 2013 si nu a fost platita . Firmele de ... (vezi toată discuția)
Executare silita staiculuci staiculuci In 2009 tatal meu a avut 3 abonamente la [editat] pe numele sau.Tot atunci a primit un telefon prin care i s-a spus ca a castigat 1000 de minute pentru ca era ... (vezi toată discuția)