avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Datorie neachitata
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Datorie neachitata

Cineva din familie a avut un abonament pe o I.I de telefonie mobila, datoria exista la firmele de recuperari din 2013 si nu a fost platita . Firmele de recuperari tot incearca sa recupereze datoria si trimit somatii .

1. daca datoria e din 2013 , nu se prescrie dupa 4-5 ani ?

2. din toata datoria au fost facute cateva plati , acest lucru poate afecta termenul de prescriptie ? sa spunem suma de 150 de lei din 1200 a fost platita ieri !

3. ce se poate intampla daca nu seva plati , avand in vedere ca au trecut 5 ani ???

4. firmele de recuperari tot incerca sa recupereze din 2013 dar nu reusesc , nu trebuia ca acel I.I sa fi fost dat in judecata ?

Mentionez ca acel I.I a fost inchis si radiat de mult !


Ms.
Cel mai recent răspuns: FREDU FIN , Consultant fiscal 14:17, 23 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Daca se dorea executarea silita pentru 1200 de lei din 2013 se facea ,firmele de recuperari tot trimit somatii de plata . Acel I.I a fost radiat si inchis.
Buba e ca 6 firme de recuperari au preluat dosarul si nici una nu a reusit sa recupereze prejudiciul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sume restante abonament telefonie mobila ContSters215676 ContSters215676 Buna seara, Pe data de 25 iulie 2010 am facut un abonament pe 6 luni cu o companie de telefonie mobila. Apoi s-a prelungit automat pana cand am cerut ... (vezi toată discuția)
Datorii la firma de recuperare albandra albandra Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema. de 3 ani platesc o datoriei la o firma de recuperari , un credit luat de la banca l-=a care ramasesem in urma ... (vezi toată discuția)
Hartuire firma de recuperare credite pentru un credit inexistent! simi_stanciu simi_stanciu De vreo cativa ani (mai exact din 2007) mama mea e contactata periodic de aceasta firma de recuperare credite, punandu-i-se in vedere ca are de achitat 2 ... (vezi toată discuția)