avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil PFA si fosta salariata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil PFA si fosta salariata

Buna ziua,

Am urmatoarea situatie: PFA deschis si fosta salariata (contractul s-a incheiat la sf lunii aprilie) pentru care acum sunt in concediu medical de sarcina/lauzie platit de catre CAS. Am nascut pe 27 aprilie, concediul prenatal a fost luat incepand cu data de 30 martie. Cele 42 de zile de concediu post natal se termina cu data de 07 iulie.

Intrebarea mea este cu ce data trebuie suspendata activitatea PFA si depuse actele pentru concediu crestere copil la primarie si cu ce data se va calcula indemnizatia?

Si daca are cineva idee cat dureaza eliberarea de catre CAS a Adeverintei cu perioada concediului de maternitate și sumele primite pe fiecare lună si cand trebuie solicitata aceasta?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Concediul de maternitate naty_192000 naty_192000 am ctr de munca pe perioada determinata care expira in 29 dec 2011. in data de 27 decembrie intru in concediul prenatal. intrebarea daca intru in concediu in ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie pt ccc2 + realizare venituri concediu medical/prenatal ??? english_teacher english_teacher Buna ziua, Sunt in CCC pana pe data de 24 martie 2016 adica pana la implinirea varstei copilului de 1an si 11 luni.Sunt insarcinata din nou urmand sa nasc ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal rozalia58 rozalia58 Din cele 126 de zile de concediu, cate se iau post natal si cate prenatal ? (vezi toată discuția)