avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reorganizare termene si conditii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reorganizare termene si conditii

Buna seara,
am urmatoarea situatie: in cazul unei concedieri individuale avand la baza reorganizarea societatii, contestatorul deciziei de concediere invoca tardivitatea emiterii acestei decizii motivata de faptul ca de la data emiterii planului de reorganizare si pana la data emiterii deciziei au trecut 6 luni.
As dori sa stiu daca exista cadrul legal care sa imi impuna un termen pentru emiterea deciziei de concediere in cazul reorganizarii unei societati, ori daca ma puteti indruma spre o speta cu un astfel de specific.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 06:09, 9 Iunie 2015
Nu exista niciun astfel de termen prevazut in lege .
Multumesc, o zi buna va doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere pt motive ce nu tin de persoana salariatului! mara_dona mara_dona Bună seara. Am fost nominalizat pentru încetarea contractului ca urmare a reorganizării, dificultăţilor economice pe care le-ar întâmpina firma. ... (vezi toată discuția)
O anagajata insarcinata poate fi concediata in cazul desfiintarii punctului de lucru al firmei ? scolarita2002 scolarita2002 As dori sa aflu daca o angajata care a anuntat angajatorul in scris ca este insarcinata poate fi concediata in cazul in care se defiinteaza punctul de lucru al ... (vezi toată discuția)
Despre decizia de concediere blanda blanda Va rog sa-mi dati un sfat! Cel de la personal a emis o decizie de concediere individuala conf. art.65 alin (1), care a respectat forma impusa de lege ... (vezi toată discuția)