avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Legalitate anuntare reclamant despre ora la care vin ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Legalitate anuntare reclamant despre ora la care vin sa dau declaratie

Sunt chemata la politie sa dau o declaratie pentru ca cineva a depus o plangere impotriva mea. Este legal ca politistul sa anunte acea persoana de data si ora la care ma voi afla la postul de politie pentru a da declaratia?
Cel mai recent răspuns: ContSters331166 , utilizator 23:34, 10 Iunie 2015
Este posibil ca avocatul persoanei vatamate sa fi depus cerere sa participe la orice act de urmarire penala si atunci organul judiciar este obligat sa-l anunte.
Domnul a depus plangere ca ii datorez bani. Din cate stiu asta nu tine de politie ci de tribunal.
Nu are avocat.
Ultima modificare: Luni, 8 Iunie 2015
DeeaRaina, utilizator
Poate politia a vrut sa va confrunte ?

Litigiile "tin" (le solutioneaza) o instanta (judecatorie, tribunal, etc.dupa caz).
Politia face cercetari pe care le prezinta procurorului, judecatorului, etc. dupa caz
Ultima modificare: Luni, 8 Iunie 2015
legalmgm, utilizator
Probabil a depus plangere penala pentru inselaciune.
Daca nu are martori ... adica a terta persoana in cauza este 1 vs 1 si daca nu recunosti nu are ce sa-ti faca deoarece trebuie sa existe probe :

1. un act de mana
2. un martor
3. o inregistrare
4. o filmare
5. o poza

etc ...

in caz contrat e cuvantul tau impotriva cuvantului lui , daca nu are cele enuntate de la 1 la 5 , poti sa nu recunosti si nu are ce sa iti faca nici politia ... dar mania lui CEL De Sus e mai mare pentru minciuna , intelegi ?

Politia in afara de a trimite invitatie acum poate suna de pe telefonul de servici al postului si va anunta la ce ora sa veniti , daca nu puteti veni la ora aia contramandati ora si veniti cu o ora mai devreme sau mai tirziu deoarece munciti sau aveti alte treburi mai importante sau in alta zi cand aveti un program mai lejer , nu te poate aduce cu forta la politie daca esti la munca , se conformeaza dupa programul care il aveti , pentru ca nu este caz penal sau vi s-a dat mandat de arestare sau de alt gen ...

Alte discuții în legătură

Martor ancheta penala politie alex123xq alex123xq Buna ziua! Va rog sa imi spuneti ce drepturi am in calitate de martor audiat de politie intr-un proces penal. Am fost chemat, politistul mi-a citit ideile ... (vezi toată discuția)
Agresat de polițist CRAYX CRAYX Un prieten a fost chemat azi la secție sa dea o declarație în calitate de martor. Acesta a fost agresat de către organul de politie cu multiple lovituri ... (vezi toată discuția)
Denunþarea calomnioasã trandafir82 trandafir82 Buna ziua! Am avut o altercatie cu politistul de la mine din comuna(sef de post), m-a injurat m-a amnintat cand ma prinde ma amendeaza etc., am facut plangere ... (vezi toată discuția)