Draga mea ( domnita / doamna ) , daca nu exista martori si nici acte doveditoare , poti sa-ti vezi linistita de viata , in cazul in care mai esti amenintata e bine sa ai un " prieten / a " pe langa tine , inregistreaza , chiar daca are prieten la politie , poti merge la procuratura sa poti depune plangere impotriva lui pentru :
[ link extern ] /
Ai aici toate cele de trebuinta ... se poate verifica simplu ca ti-ai schimbat numerele de telefon din cauza stresului si a avea o temere in ceea ce priveste persoana in cauza ... daca i-ai dat banii pa si la revedere , nu ai ce sa scrii , daca tot vrei sa depui acea declaratie verbala in felul urmator , cer audienta la comandant si cer si am dreptul sa pot citi plangerea ce s-a formulat impotriva mea ca sa am la cunostiinta cele relatate si enuntate ...
Doar verbal , apoi te scuzi frumos si ceri o amanare a declaratie deoarece o sa angajezi un avocat ... dar sincer iti spun ca nu ai de ce sa te temi daca aceasta persoana nici nu a avut interpunere sau intrevedere cu tine ...
Si pe viitor fii precauta , vorbeste-i frumos nu te mai lasa purtata de val ( nervi ) , e un provetb : cucul piere pe limba lui ...
Caz similar a avut in prieten de al meu , 1 vs 1 ( cuvantul lui contra cuvantului celuilalt ) si s-a soldat cu incetarea actiunii deoarece nu s-a luat nici un ban nici pe hartie nici in mana ... doar verbal a fost vorba de o suma de bani daca ii presteaza servicii de finisare a unei camere din apartament ....
Acum faceti ce doriti dumneavoastra , daca mai vreti sa fiti stoarsa de niste bani ... si slaba de inger e problema in cauza a domniei voastre ....