avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Legalitate anuntare reclamant despre ora la care vin ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Legalitate anuntare reclamant despre ora la care vin sa dau declaratie

Sunt chemata la politie sa dau o declaratie pentru ca cineva a depus o plangere impotriva mea. Este legal ca politistul sa anunte acea persoana de data si ora la care ma voi afla la postul de politie pentru a da declaratia?
Cel mai recent răspuns: ContSters331166 , utilizator 23:34, 10 Iunie 2015
Suma am primit-o de la sotia dansului, el nici nu era de fata, si la fel a fost returnata, sotiei lui, fara ca el sa fie de fata.
Problemele au inceput din cauza intarzierii restituirii sumei de bani cu 2 saptamani.
Dansul a inceput cu amenintari (imi distruge masina, imi face reclama negativa) m-a deranjat mult la telefon, am fost nevoita sa-mi schimb toate numerele de telefon, 1 fix si 2 mobile.
Am incercat pe cale amiabila si nu am avut cu cine.
Din nervi i-am spus sotiei lui ca o inseala (fapt dovedit). Si cred ca din acest motiv vrea sa scoata de la mine banii din nou sau macar sa ma plimbe la dat de declaratii.
Nu a existat nici un act de mana si nici martori, nicio dovada, nici la primire si nici la restituirea banilor.
Doresc sa ma duc sa dau declaratia sa scap de incurcatura asta, dar imi este frica ca va veni in fata postului de politie sa-mi faca probleme. El si cu politistii de la acel post fiind prieteni din copilarie.
Daca aveti aceasta temere, este indicat ca sa fiti insotita de un avocat atunci cand va veti prezenta la sectia de politie. Chiar daca "turbulentul" este prieten din copilarie cu politistii, in prezenta avocatului vor fi "fortati" sa procedeze ca la carte.
Draga mea ( domnita / doamna ) , daca nu exista martori si nici acte doveditoare , poti sa-ti vezi linistita de viata , in cazul in care mai esti amenintata e bine sa ai un " prieten / a " pe langa tine , inregistreaza , chiar daca are prieten la politie , poti merge la procuratura sa poti depune plangere impotriva lui pentru : [ link extern ] /

Ai aici toate cele de trebuinta ... se poate verifica simplu ca ti-ai schimbat numerele de telefon din cauza stresului si a avea o temere in ceea ce priveste persoana in cauza ... daca i-ai dat banii pa si la revedere , nu ai ce sa scrii , daca tot vrei sa depui acea declaratie verbala in felul urmator , cer audienta la comandant si cer si am dreptul sa pot citi plangerea ce s-a formulat impotriva mea ca sa am la cunostiinta cele relatate si enuntate ...

Doar verbal , apoi te scuzi frumos si ceri o amanare a declaratie deoarece o sa angajezi un avocat ... dar sincer iti spun ca nu ai de ce sa te temi daca aceasta persoana nici nu a avut interpunere sau intrevedere cu tine ...

Si pe viitor fii precauta , vorbeste-i frumos nu te mai lasa purtata de val ( nervi ) , e un provetb : cucul piere pe limba lui ...

Caz similar a avut in prieten de al meu , 1 vs 1 ( cuvantul lui contra cuvantului celuilalt ) si s-a soldat cu incetarea actiunii deoarece nu s-a luat nici un ban nici pe hartie nici in mana ... doar verbal a fost vorba de o suma de bani daca ii presteaza servicii de finisare a unei camere din apartament ....

Acum faceti ce doriti dumneavoastra , daca mai vreti sa fiti stoarsa de niste bani ... si slaba de inger e problema in cauza a domniei voastre ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor ancheta penala politie alex123xq alex123xq Buna ziua! Va rog sa imi spuneti ce drepturi am in calitate de martor audiat de politie intr-un proces penal. Am fost chemat, politistul mi-a citit ideile ... (vezi toată discuția)
Agresat de polițist CRAYX CRAYX Un prieten a fost chemat azi la secție sa dea o declarație în calitate de martor. Acesta a fost agresat de către organul de politie cu multiple lovituri ... (vezi toată discuția)
Denunþarea calomnioasã trandafir82 trandafir82 Buna ziua! Am avut o altercatie cu politistul de la mine din comuna(sef de post), m-a injurat m-a amnintat cand ma prinde ma amendeaza etc., am facut plangere ... (vezi toată discuția)