avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu proprietate

Am o casa la tara obtinuta prin retrocedare. Primaria a intocmit procesul verbal de punere in posesie pt casa si pentru terenul curtii. Refuza sa emita titlu de proprietate si nu pot face cadastrul. Sunt inscrisa in registrul agricol si pe rol.
Cum pot sa-i oblig sa emita titlu de proprietate?
E corect sa platesc impozit daca nu am titlu de proprietate?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 13:33, 8 Iunie 2015
Sub ce motiv Primaria refuza eliberarea titlului de proprietate ?
Daca motivul este nereal sau abuziv:
- faceti plangere scrisa, trimisa prin scrisoare cu valoare, nota de continut si confirmare de primire la Prefectura judetului.
- ulterior puteti actiona Primaria in judecata in contencios administrativ
Ultima modificare: Luni, 8 Iunie 2015
legalmgm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare, modificare titlu de proprietate, sau uzucapiune colette2010 colette2010 Buna seara! Spuneti-mi va rog parerea dvs pt urmatoarea situatie: parintii depun cerere de reconstituirea dr de proprietate dupa revolutie, dar nu stiu daca ... (vezi toată discuția)
Emitere titlu de proprietate SIMIEMI SIMIEMI Buna ziua, am nevoie de ajutorul vostru in urmatoarea problema: in anul 1981 bunicii sotului cumpara casa la tara iar dreptul de folosinta pentru 250 mp li se ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate nellu_17 nellu_17 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: in anul 1995, am intrat in posesia unui titlu de proprietate eliberat ca urmare a depunerii cererii de ... (vezi toată discuția)