avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TVA 5% vanzare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TVA 5% vanzare imobil

Buna ziua,

Locuim intr-o garsoniera in care locuim 3 persoane , eu , sotia si un copil cumparata acum 3 ani intr-un complex rezidential .Vrem sa vindem aceasta garsoniera si sa cumparam un apartament de 2 camere in acelasi complex si am inteles ca tva -ul este 24% nu 5% ptr. ca 5% a fost specificat in ctr. de vz-cump prima data .
Intrebarea mea este daca exista vrea derogare , ceva , legat de acel 5% TVA la cumpararea acestui apartament de 2 camere ?

Alte discuții în legătură

Atacare contract cu clauza uzufruct viager danycosty danycosty buna seara. locuim impreuna cu mama sotiei intr-un apartament cumparat din banii de pe aprtamentul mamei sotiei si completare cu imprumut ipotecar luat de noi. ... (vezi toată discuția)
Rezolutiune contract vanzare cumparare fara interventia instantei? razvanseba razvanseba Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o consiliere in urmatoarea problema. In octombrie 2013 am achizitionat, prin programul Prima Casa, un apartament nou ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament nou cu tva 5 % popabogan popabogan 1) pot cumpara un apartament \'\'la rosu\'\' nou cu tva 5% ? 2) pot transforma un apartament cumparat cu tva 5% in spatiu comercial ? 3) pot deschide un ... (vezi toată discuția)